Det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.Kvar blir en trasig massa med ett bultande hål där hjärtat förut fanns.

http://magazine.trendsales.se/blogs/hannabergstrom/2012/1/29/om-kaerleken-inte-aer-gloemd


I won't let the sun go down.
Boys who hug you back tighter.
Och vem vet hur länge vi har varandra.
22.06

Hallå. Idag fyller den här tjejen här nedanför hela 18 år. Vi firade med att bygga muffinstorn (18 muffins!!!) på hennes dator och för att sedan mysa lite på fik efter skolan. Hon säger Jonas och dator med bästa dialekten, kan allt (vi konstaderade det idag), har tre jobb samtidigt och jag är helthelthelt säker på att hon kommer gå så jävla långt. Hon är så driven på nå vis. Helcool tjej. GRATTIS SNYGGING!!!
foto: MY! bild: från Isabelles blogg! (knas vaaa)


Låt honom veta, att inget är som förr.
Elva. En person du beundrar.


Syster. För att hon tänker "jag skiter väl i vad andra tycker". För att hon säger till mig att inte låta andra trycka ner mig. För att hon vågar säga ifrån när hon  tycker att något är fel och för att hon har byfåne mössa på sig när hon är hemma på landet. För att hon vågar åka till andra sidan jorden och för att hon är bra på allt hon bestämmer sig för att bli bra på. För att hon säger åt mig att aldrig sluta kämpa och för att hon gör p gubbar på allvar. För att hon har det bästabästa asgarvet (fult ord) och för att hon blir så helvetesjävlaskrik arg när hon blir arg. (vill också kunna bli skrikåbråkarg haha)För att hon är den som håller i farfar när han svimmar och för att hon sjunger även fast hon inte sjunger ett endaste ord rätt. 


För att hon bakar åt mig
. Och för att hon hatar rutiner. För att hon klär sig i det hon tycker är snyggt och för att hon blir rastlös av att sitta still. För att hon kan stå för det hon tycker och för att hon liksom kan se det positiva i allt. För att hon festar som att det inte fanns någon morgondag och för att hon är så jävla bra på att släppa taget om saker och gå vidare. 

Hon är min bästaste och lite för många mil ifrån mig för att jag ska kunna vara arg på henne. Typ så ja.


Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen.


Hej bästabästabästa lättnad - jag har saknat dig. Stannastannastanna lättnaden, stanna.

fkdigjdfg.

Får tillbaka mobilen efter två veckor på lagning. Lycklig. Inser efter en minut att hela tangentbordet sitter löst. Olycklig.

Tio. Mina drömmar.

Åh. Jag är en fegis egentligen och är rätt dålig på att drömma. Tror jag. Eller. Jag är bra på att sitta på mattelektionerna, bläddra fram tio sidor och säga till Helene och Emma " Hit ska jag jobba idag". Fast i den fula verkligheten så hinner jag ju bara göra tre tal. Coolt.

Men det finns så mycket att drömma om på nå vis. Mitt stora fina hus jag ska ha när jag blir stor typ. Som är sådär lantligt, vitt och mysigt inrett. Med ett magiskt kök. Eller att jag ska lyckas med det jag vill lyckas med. Eller att jag ska hoppa fallskärm och bungy jump. Eller att jag vill ha en båtsman hund och göra storslagna saker i livet om och om igen. Eller att jag vill resa (trots att jag är hemmakär). Och så drömmer jag om att jag aldrig ska tänka "varför gjorde jag aldrig det" när jag sitter med min man (ska inte gifta mig men ändå) i vårat hus(fortfarande stort och lantigt såklart) i nåt braigt varmt land. 

okej. jag är bra på att drömma. jag ljöööög. Aldrig att dom kommer två.

gästar'n här. jenn är hennes namn. hon hänger just nu hemma i tebbes lya på hammarbacksvägen 1067. härlig lya dedär och klockan är snart tio.
vi sitter här med rabarbersaft och så pratar vi lite om olika pojkar i våra liv. pratar om sånt där nödvändigt som ibland måste dammas av och få andas ut. osäkra är vi också. på vilka val man ska göra och vad man i huvudsak ska känna. för det är nytt, och ingen av oss vet egentligen. 

thåström finns tillgänglig i högtalarna också.
lyssna, njut och lev. för det här är ett klockrent mästerverk mina vännerUpdate: Insåg idag att jag inte alls bor på hammarbackvägen. Så jäkla bra koll liksom. / Therese

Aldrig börja om igen.

http://nyckelbenochandetag.blogspot.com/2012/01/vi-borde-skratta-at-allt-igen.html

We're the people, the happy with the broken hearts.


borde pluggaaaaaaaa

Nio. Stunden du aldrig glömmer.

När han frågade 'varför träffade inte jag dig tidigare?' och tittade på mig sådär som bara han kan. Typ.

Åtta. Favoritbilden.

Den här är omöjlig. På riktigt. Det går inte att välja.

men kanske den här. För att det va så himlahimla sommar trots regn och krossade hjärtan den där kvällen. Och för att jag fortfarande ryser varje gång jag hör "fått ett flaksa i huvet, legat sövd på akuten".

Och det är sommar i en sekund och jag minns varenda stund.
Sju. Vad är det finaste i ditt hus?


såklart. vi är bästisar vi.

Det fanns inget att egentligen fly från, bara inget mer att ge.

Jag skulle kunna skriva om besvikelse, om hur fingertopparna sveper över nyckelbenen en sista gång. Hur rösten sviker, hur kinderna vägrar torka. Hur man inte känner någonting förutom tomhet men samtidigt har ett inre som brinner upp. Skulle kunna skriva om febervarma kroppar, insvepta i hjärtmönstrade påslakan. Om kyssar som svider mot torra läppar, om magkramper och om att bara vilja kräkas ut alla ord man just fått höra. Om hårda tag i nacken, om hur marken under fötterna utplånas. Om skakandet och minnesögonblick. Det skulle kunna handla om hur jag stängde dörren, utan att veta om jag någonsin skulle återvända. Men det finns så mycket däremellan jag inte förstår.

LÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNK

klarasimonson.blogg.se!!!!!!

Sex. Bästa boken.

Just nu är det utan tvekan Michaela Fornis bok "en bok om kärlek"
Gjorde nyligen ett inlägg om det. Klicka häääär

Sen har jag några andra bästa böcker också såklart.

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket
Bästa. Den handlar om att bli tillsammans om att vara tillsamans och om att göra slut. Ungefär. 

En komikers uppväxt
Jonas Gardell är så häftig. Egentligen. 


När du blundar tittar jag
Den här boken är så himla fint skriven. 
- Vad är värst, ensamheten eller rädslan för ensamheten?
- Är du kär eller vill du bara slippa vara ensam?. - Jag vet inte, vad är skillnaden.

Puss


Fem. Vad är typiskt dig?

Jag frågade jennie igår. Hon sa 'dina uttryck'. 
Jag frågade Tove. Hon sa dum. Sen ändrade hon sig till tokig, språklig(bästa ordvalet.)och glad.
Jag frågade mig själv. Hon sa 
Missa bussen
Glömma datorn hemma
Tappa bort mina kläder
Elektriskt hår 
Ha sönder mobilen 
3 % yoghurt
Greys anatomy (haha livsstil) 
Vara kortast 
Äta
Skratta
Skrika
Dubbelhakor
Emma tillägger:
Säga något random 'typ att nån är sexig' och sen lämna sina vänner i chock.  
Grimarser 

Varför skrapa kinden mot väggarna.
och jag drömmer så konstigt igen

Håll mig hårt
För jag skakar av all denna meningslöshet
jag förstår bara det som är vårt.

Fyra. Vem var du för två år sedan?

För två år sedan gick jag sista termien i nian. Jag var femton år och skulle snart välja gymnasium. Och ni vet. Det kommer alltid vara något speciellt med de man gick ut högstadiet tillsammans med. Vi kände varandra utan och innan. Och blev som en liten familj den sista terminen. Jag letade mest efter pojken med de ljusa lockarna och hängde med bönder. Och allt det här känns lite blekt och långt bort efter hela två år, så det är svårt att beskriva det på ett bra sätt. Hade förjäkla långt hår och tandställning i alla fall. 

och håll i hatten nu hurrni. För här kommer bilder som är tagna för snart två år sen.
jag blir helt tagen av all denna snygghet. eeee. ah. bjussar på det här va. 17.12


Jag känner mig splittrad och krossad när jag sjunker ihop på det kalla hallgolvet denna söndagseftermiddag.

Tre. Vad har du med dig i väskan varje dag?

Två. Vad är det bästa med att resa?

Jag är så himla töntigt hemmakär. Precis som pappa och farmor. Men det bästa med att åka till Mallorca i somras vara att allt jag tyckte var jobbigt just då liksom lämnades hemma. Men pirret är nog det bästa. Att man inte riktigt vet vad man har att vänta liksom.Ett. Berätta om dig själv

Påbörjar en såndär blogglista idag. Pusslat ihop den har min broder Lenis gjort.  Jag har egentligen ganska nyligen berättat om mig själv här. Men jag tänkte ändå försöka knåpa ihop ett par saker jag förhoppningsvis inte har berättat tidigare.

ett. Jag använder bara påslakan vi haft i minst tio år (typ). För de är så mysiga och mjuka. Helst ska det vara nalle puh, pocahontas eller de 101 dalmatinerna.

två. Jag dricker helst varm o'boy till frukost och är så jäkla snuskig när jag äter frukost egentligen. Dräller och har mig. Mackrester blir det såklart på kanten av koppen, för jag doppar ju allra helst lite frusna runda mackor (polarisar) med bregott på i o'boyen.

tre. Och youghurt på mackor är himla gott tycker jag.

fyra. Jag skulle aldrig klara av att bo på ett internat eller liknande för jag är så himla beroende av att vara ensam när jag vill vara det.

och det va väl det för idag hurrni. Nu ska jag äta glass och sen lite fruktsallad. puss.

You had me and you messed it all up.


Jag tappade andan bara av att läsa förorden. Läsläsläsläsläs

Just don't fall recklessly, headlessly in love. Cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity.
Och jag tror att du glömt vem du var.

Vad händer då egentligen? Undrar ni? Jag med faktiskt. Samlar ihop lite av de senaste dagarna här.  Jag har stampat lite på livet den här veckan. Åkt långa bilresor till 90% sovande och senare gnuggat misstag i ansikten (dumt men behövligt ibland.). Tränat(!!!)Och vi såg våra liv rasa samman i samband med matte B kursens start idag. (TYP) När vi startade denna terminen med att få tjugofem sidor att plöja igenom på lite för kort tid. Vad ska man säga? Vi ba kör.Läser som en tok mitt emellan allt. Panik ringer Tove ibland och hänger på bibblan med coola typer och har värda disskussioner om hur snälla(dumma)och arga vi är. Bra va? Och jag känner mig lite helare. Tror jag.

14.51source
Right now you're waiting for someone to prove to you, that you don't need him.På konstmuseumet har de utställningar anpassade för synskadade.

Det har uppstått lite klagomål angående textens storlek här på öronsus. Jag vill varken hänga ut personer eller nämna några namn. Men vafan Helene tryck på ctrl och sen på plus så sker det magiska saker ska du se. 

note to myself
-sluta vara elak mot Helene.

Älskar dig till mitt deprimerade hjärtas slut Helene. BoomBoom. Och känslor kan få en människa att gå sönder.


Sjunde.

Drömmer mardrömmar. Så jävla destruktivt.

21.14

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon
Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

You're too young to let the world break you.

åker till staden(nya träningsskor!!!), äter, äter, äter, läser, marathon tittar serier, är arg på vuxna människor, vänder på dygnet och gör lagom mycket av ingenting.

And when she gets upset, tell her how you never meant to hurt no-one.


boomboom. och jag har tittat klart på säsong fyra idag. fin serie det här vaaa.

Music can change the world because it can change people.

Jag har samlat ihop ett par låtar här nedanför som jag har lyssnat mycket på under 2011. 

Veronica Maggio - Jag kommer
Maggios nya skiva var det enda jag lyssnade på ett tag. Den här skrek vi oss hesa till på gröna lund den där fina spetember kvällen.

Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder
Jennie sjöng ganska ofta på den här låten i somras. Hon säger att hon hatar den och om jag börjar sjunga på den ska hon alltid förstöra den med cp sång.

Gyllene tider - Juni, Juli, Augusti
Varje gång någon sjunger på den här forstätter malle "september oktober november" och vi stirrar argt på henne.

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan
Den här påminner mig också om grönan.Och det va sååå jäkla coolt när Daniel spelade den här. 

Alphaville - Forever young
Den här lyssnade vi på miljoner gånger i somras. 

Avicii - Fade into darkness
Vi dansar så jävla coolt till den här låten. 

The lonley island - Motherlover
Den här förbanade låten alltså. Vi plockade flyghavre och malle skulle lära mig den här låten frfån början till slut. Kan den fortfarande inte. Sämst lärare. (:p) Dålig låt osv. 

Melissa Horn Jag saknar dig mindre och mindre
och ungefär precis när den här låten släpptes insåg jag att man kan lära sig att leva med saknad. Jag fick smula sönder mig själv och sedan gå vidare.

Damien Rice - 9
Och den här är 2011 för att det påminner mig om personen som lyssnade på den här låten. Den som krossade mer än vad som behövde krossas osv.

Save the world
Bra grejer det här. Svartån weoh.

Hobbie Stuart - Someone like you

Magnus Weideskog - Förlåt


Linnea Henriksson - Väldigt kär/obegribligt ensam
Kent - Utan dina andetag
Rihanna - We found love
Amanda Fondell - True colors
Håkan HellströmNu kan du få mig så lätt
Håkan Hellström - Vi två, 17 år
och tusen andra låtar också såklart. Lasse låtar. Men antar att det är självklart så jag skippade hans låtar. Vill ju inte tjata om honom allt för mycket - som Helene säger att jag gör.But when you worry. You make it double.

vilket deppigt tema det blev rakt igenom hela lilla öronsus nu. Ska väl blir ändring på det någongång. Någongång. Jag ler två inlägg under. Scrolla ner två nåt inlägg eller kryssa om du känner dig alldeles för deppig. pöss.

För det finns nåt bra och stort i alla om och alla men.


Jag hittade en text som jag tycker är fin, smart, klok, vettig osv. Klicka här om du vill läsa.

You can try but never stop me.


Och vi satt på sista bussen hem, lite besvikna över att tvåtusenelvas slut inte riktigt blev som vi hade tänkt. Och vi lappade krossade hjärtan, torkade tårar och var arga över att vi aldrig kan sluta hoppas men vi konstaterade en massa viktiga saker om livet i takt med tvåtusentolvs första gryning och somnade ändå ganska nöjda och glada i en för liten säng i den lägenheten som vi trivs allra allra bäst i.
Vi har ett helt nytt år framför oss nu!

men hallå. Oj. Nu låter det som att jag hade ett alldeles hemskt nyår(haha) men så var det inte.  
För kvällen började himla himla fint. Mat! Bugg
(haha). Bilder som skulle skickas till åre och fulla pojkar. 

Gott nytt år snyggisar.RSS 2.0